Akut tandlæge Helsingør

Tandsmerter kan være noget af det mest frustrerende. Det er hæmmende både for tale og spisning og faktisk for hele den kropslige funktion.

Det er derfor vigtigt for os på at kunne tilbyde akuttid ved tandlæge eller tandplejer i vores klinik i Helsingør samme dag som dine smerter opstår, hvis det er indenfor vores åbningstider.

Herunder skal det nævnes, at vi intet akutgebyr har og akutbehandlinger foregår til samme priser som almindelige behandlinger.

For akut tid ring på 49 21 36 36

Vores åbningstider

Mandag: 8-19
Tirsdag: 8-19
Onsdag: 8-15.30
Torsdag: 8-15.30
Fredag: 8-13

Hvis du bor i Helsingør, og du gerne vil have en akut tid hos en tandlæge i nærheden, er du altid velkommen til at kontakte os hos Helsingør Tandcenter. Du er også velkommen til at kontakte os, hvis du er i tvivl, om du har behov for en akut tandlægetid i vores klinik i Helsingør. Så vurderer vi meget gerne dine tandproblemer og hjælper dig til at bestemme, hvor akut behovet er.

Vigtigt at reagere

Voldsom tandpine er som oftest tegn på noget, der ikke går i sig selv, og det er derfor vigtigt at reagere, hvis du oplever stærke smerter i tænderne eller mundhulen. Har du stærke tandsmerter, opfordrer vi derfor til, at du ringer til os og bestiller tid med det samme.

Du vil så få en akuttid enten ved tandplejer eller tandlæge, som vil sørge for, at du under smertefri behandling bliver hjulpet af med dine smerter uden at det koster dig ekstra gebyrer.

Udenfor vores åbningstider

Udenfor vores åbningstid henviser vi til tandlægevagten på Oslo Plads 14, 2100 København Ø. Her skal der ikke bestilles tid. Tandlægevagten har åben konsultationer i hverdage mellem 20 og 21.30. På lørdage, søndage og helligdage er der åbent mellem kl. 10 og 12 samt 20 og 21.30.