Forebyggende tandpleje

Hvis du gerne vil holde dine tænder sunde og raske, så de kan holde livet igennem, er regelmæssig og grundig tandpleje det bedste, du kan gøre for tænderne. Det er altid langt bedre at forebygge end at helbrede, og det gælder også tænder.
Hvad indebærer så forebyggende tandpleje? Helt konkret kan det deles op i to områder – hvad du selv kan gøre, og hvad vi som tandlæger kan gøre for dig og dine tænder.

Sådan holder du tænderne sunde

Lige meget hvor grundig du er med den daglige tandrensning, kan du aldrig være helt sikker på at komme alle bakterier til livs. Derfor er det vigtigt, at du sørger for at gå til regelmæssige tjek hos tandlægen mindst en gang om året. Hos Helsingør Tandcenter er det nemt at få en tid til undersøgelse, og du kan altid kontakte os telefonisk eller ved hjælp af vores bookingformular, hvis du har spørgsmål til vores behandlinger eller har mistanke om tandproblemer.

Husk at gå til tandlægetjek

Lige meget hvor grundig du er med den daglige tandrensning, kan du aldrig være helt sikker på at komme alle bakterier til livs. Derfor er det vigtigt, at du sørger for at gå til regelmæssige tjek hos tandlægen mindst en gang om året.

Hos Helsingør Tandcenter er det nemt at få en tid til undersøgelse, og du kan altid kontakte os telefonisk eller ved hjælp af vores bookingformular, hvis du har spørgsmål til vores behandlinger eller har mistanke om tandproblemer.

Kontakt os for mere information

Du er altid meget velkommen til at kontakte os, hvis du gerne vil bestille en tid til et tandlægebesøg, eller hvis du ønsker mere viden. Vi tager os god tid til dig, og vi besvarer meget gerne dine spørgsmål og fortæller mere om vores behandlinger.

Følg vores Facebook side – Helsingør Tandcenter – Tandlæge i Helsingør

Find rutevejledning direkte til vores tandlæge klinik i Helsingør