Tandlæge Espergærde

Hvis du har brug for en tandlæge i nærheden af Espergærde, så er Helsingør Tandcenter et trygt valg. Vi har arbejdet med faget i mange år og sætter en ære i at give hver enkelt af vores patienter en behandling af høj kvalitet. Det er nemt at komme til klinikken med offentlig transport eller bil fra Espergærde, og der er gode parkeringsmuligheder.

Så hvis du bor i Espergærde, og du gerne vil have en tandlæge i nærheden, er du altid velkommen til at kontakte os. Ring til os i dag og bestil en tid, eller send os en mail, så vender vi hurtigt tilbage til dig.

Tandlæge i Helsingør med stor erfaring

Hos Helsingør Tandcenter nær Espergærde får du en tandlæge, som har en lang erfaring og viden om tandbehandlinger og god forebyggende pleje af tænderne. Vi sørger hele tiden for at følge med i udviklingen inden for tandlægefaget, så vi kan sikre vores patienter en grundig behandling. Vi holder hele tiden vores faglighed høj ved at få ny viden om teknikker, metoder og udstyr på konferencer og kurser, og ved at tage efteruddannelse.

Fokus på tryghed

Vi ved, at mange mennesker forbinder et tandlægebesøg med ubehag og måske også frygt. Derfor lægger vi stor vægt på at skabe tryghed hos vores patienter. Vi ønsker at få vores patienter til at forbinde et tandlægebesøg hos os med tryghed og velbehag, og derfor gør vi os altid umage med at give en skånsom og omsorgsfuld behandling.

Vi forsøger at skabe tryghed for vores patienter ved blandt andet at have en god og åben dialog, hvor man kan sige, hvordan man har det. Jo mere vi ved om, hvordan du har det, og hvordan du bedst bliver tryg, jo nemmere kan vi hjælpe dig. Derfor tager vi os altid god tid til at tale med dig, besvare dine spørgsmål og lytte til dine eventuelle bekymringer.

Kontakt os for mere information

Hvis du bor i Espergærde, og du gerne vil finde en tandlæge, der tilbyder en omsorgsfuld behandling, er Helsingør Tandcenter det helt rigtige valg. Vi byder gerne nye patienter velkommen i klinikken.

Du er altid meget velkommen til at kontakte os, hvis du gerne vil bestille en tid til et tandlægebesøg, eller hvis du ønsker mere viden. Vi tager os god tid til dig, og vi besvarer meget gerne dine spørgsmål og fortæller mere om vores behandlinger.

Find fra Espergærde til vores tandlæge klinik i Helsingør

Følg vores Facebook side – Helsingør Tandcenter – Tandlæge i Helsingør

Find rutevejledning direkte til vores tandlæge klinik i Helsingør

Læs hvad vores kunder synes om os

Helsingør Tandcenter har 5 ud af 5 stjerner baseret på 12 anmeldelser.