Tandlæge Humlebæk

Hvis du søger en tandlæge i nærheden af Humlebæk, så er Helsingør Tandcenter et godt valg. Her får du en tandlæge, som har mange års erfaring, og som giver dig en behandling, du kan være tryg ved. Vores vigtigste opgave er at gøre dig som patient tryg ved at komme til tandlæge hos os, og det gør vi ved at vægte faglighed og en omsorgsfuld behandling højt.

Hvis du gerne vil finde en tandlæge i nærheden af Humlebæk, som giver dig en professionel og skånsom behandling, er du altid meget velkommen til at kontakte Helsingør Tandcenter. Vi besvarer meget gerne dine spørgsmål, fortæller mere om vores behandlinger.

Bliv tryg ved at skulle til tandlæge

Din tandlæge hos Helsingør Tandcenter nær Humlebæk sætter en ære i at gøre dig tryg ved at skulle til tandlæge. Vi ved, at mange forbinder et tandlægebesøg med ubehag, og det vil vi gerne lave om på. Vi har fokus på at holde vores behandlinger smertefri og skånsomme, så du kan slappe af så godt som muligt, når du er til tandlæge.

Vores faglighed og kompetencer er en vigtig del af at give dig en god behandling. Derfor gør vi meget ud af at opretholde en høj faglighed, så vi kan give dig en behandling af høj kvalitet. Det gør vi blandt andet ved løbende at deltage i kurser og konferencer inden for tandlægefaget, og vi sørger også for at sparre og videndelen med hinanden i hverdagen.

Vores behandlinger

Hos Helsingør Tandcenter finder du en tandlæge tæt på Humlebæk, som kan udføre en lang række forskellige tandbehandlinger og give en grundig forebyggende tandpleje. Vi kan udføre alt fra tandimplantater til kroner og broer og vi kan også tilbyde kosmetiske tandbehandlinger såsom tandblegning.

Hvis du har problemer med dine tænder, eller du gerne vil have foretaget et grundigt, forebyggende tandeftersyn, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi fortæller meget gerne mere om vores behandlinger, og lytter til dine gener, så vi kan finde frem til, hvad der er den bedste behandling for dig.

Kort fra Humlebæk til vores Tandlægeklinik i Helsingør

Facebook side Helsingør Tandcenter – Tandlæge i Helsingør

Sådan kommer du til vores tandlægeklinik i Helsingør fra Humlebæk

Læs hvad vores kunder synes om os

Helsingør Tandcenter har 5 ud af 5 stjerner baseret på 12 anmeldelser.